Aktualno

Uručene Plakete Zlatne kune

Plaketu Zlatna kuna HGK-ŽK Dubrovnik dobili su Zračna luka Dubrovnik kao najuspješnije veliko trgovačko društvo, Montmontaža-Greben, kao najuspješnije srednje trgovačko društvo i Globtour kao najuspješnije malo trgovačko društvo.

Tim povodom ovogodišnjim dobitnicima priznanja su uručene danas u hotelu Cavtat.

Također su uručena priznanja Hrvatske gospodarske komore za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu u 2012. dobili su Blato 1902  iz Blata za 110. obljetnicu poslovanja, Vodovod Dubrovnik za 60. obljetnicu poslovanja te Zračna luka Dubrovnik za 50. obljetnicu poslovanja.

Na današnjem uručenju Zlatne kune i priznanja nazočili su uz Terezinu Orlić predsjednica HGK Dubrovačko-neretvanske županije, župan Nikola Dobroslavić, zamjenik gradonačelnika Dubrovnika Niko Šalja, te gospodarski subjekti s područja najjužnije hrvatske županije.

Županijska komora Dubrovnik još od 1995. godine provodi uhodanu praksu HGK-a u nagrađivanju svojihh najboljih članica, kako bi ih potakla na održavanje kontinuiteta uspješnosti. 1997. ustanovljeno je priznanje Zlatna kuna koje se dodjeljuje najuspješnijim trgovačkim društvima za uspješnost u poslovanju i doprinos gospodarskom razvoju DNŽ.

Inače, za dodjelu priznanja Plakete Zlatna kuna isključuju se javna i komunalna trgovačka društva te društva, te drušva koja su prethodnu godinu završila s gubitkom.

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija