Aktualno

UPOZORENJE DUBROVAČKOG TZ-A Nismo slali uplatnice iznajmljivačima za plaćanje ‘bazenske naknade’

Turistička zajednica Grada Dubrovnika uputila je upozorenje svim iznajmljivačima na području Grada. Naime, zaprimili su informaciju kako su privatni iznajmljivači na kućne adrese primili dopis naslovljen kao da ga je poslala Turistička zajednica Grada Dubrovnika. Uz njega je, ističu iz TZ-a, osim lažnih obavijesti o obvezi plaćanja bazenske pristojbe priložena i uplatnica s bankovnim računom putem kojeg se poziva na uplatu iste.

-Upozoravamo iznajmljivače kako navedeni dopis i uplatnicu nije slala Turistička zajednice grada Dubrovnika te je slučaj prijavljen policiji. Ovakva obveza plaćanja ‘bazenske pristojbe’ nije predviđena zakonom te pozivamo sve građane da obavijeste policiju ako im je dostavljen ovakav lažni dopis s uplatnicom i upozoravamo da iste ne uplaćuju – naglasili su iz TZ-a.

Pročitajte još

POČELA IZBORNA ŠUTNJA Kazne za prekršitelje do pola milijuna kuna

Dulist

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija