DuList PROMO

Upoznajte tvrtku Parking Tim i osvojite vrijednu nagradu!

Dulist u suradnji sa tvrtkom Parking Tim, specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, daruje svoje vjerne čitatelje.

Tvrtka Parking Tim je, na temelju provedenog javnog natječaja, od 1. kolovoza preuzela upravljanje javnim otvorenim parkiralištem Opće bolnice Dubrovnik. Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, a kao referencu navode i usluge savjetovanja i izradu studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove te suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava. Može se pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja; uz garaže u Rijeci i Zagrebu, te parkirališta u Đurđevcu sada su vrlo ponosni i na upravljanje javnim parkiralištem u Dubrovniku.

Ovaj mladi tim s velikim iskustvom i kvalificiranim osobljem obučenim za rad na svim parking sustavima koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva na najisplativiji način, te jedina su tvrtka u Hrvatskoj koja je usko specijalizirana za takvu djelatnost.

Pod naplatom je 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik, a djelatnicima je osiguran jedan dio parkirnih mjesta. Prvih 20 minuta je besplatno, cijena prva tri sata je 5 kuna a četvrti i svaki sljedeći naplaćuje se 5 kuna. Parking se može platiti na parkirnim automatima kao i mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica.

Parking Tim u suradnji s Dulistom daruje čitatelje.

Nagradno pitanje glasi: Koja je cijena prvog sata parkinga?

Točan odgovor i Vaše podatke (ime, prezime i kontakt) šaljite na nagradna@dulist.hr uz naznaku ”PARKING”. Najbrža čitateljica ili čitatelj koji točno odgovore na pitanje dobit će mjesečnu parking kartu.

Pročitajte još

RAZMIŠLJAŠ O PROMJENI STUDIJA ILI FAKULTETA? Prebaci se na RIT Croatia, ne gubi godinu i počni s predavanjima u siječnju 2022. godine!

Dulist

IGRAČKE KAO BLAGDANSKI MOTIV Nezaboravne uspomene kroz zagrebački Advent

Dulist

[FOTO/VIDEO] TuttoBene ‘gorio’ protekli vikend

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija