Aktualno

Uporabna za dom umirovljenika u Gružu do lipnja, javna nabava za ‘bivši Čačićev’ do jeseni!

Gradonačelnik Mato Franković rekao je kako očekuju da će u lipnju dobiti uporabnu dozvolu za Dom za starije osobe Ragusa u Gružu. U tijeku je postavljanje sprinklera.
-Nisu nažalost sprinkleri na svome mjestu. Tvrtka sa kojom smo potpisali ugovor ima rok završetka radova do lipnja. Sam početak radova se oduljio, tako da se nadamo da će radovi biti završeni do roka. Radi se o renomiranoj tvrki koja je jedna od rijetkih koja je mogla odgovoriti na izazov izgradnje sprinkler sistema u objekt doma umirovljenika u Gružu. Prethodno je trebalo napraviti projektnu dokumentaciju kako bi se moglo pristupiti radovima. Nadam se da ćemo u lipnju dobiti uporabnu dozvolu. Sve ide u tom smjeru – rekao je te podsjetio da je imenovao Upravno vijeće u Domu za starije osobe Ragusa.
-Započela je javna nabava za rušenje bivšeg Čačićeva doma ispod bolnice. Do jeseni bismo trebali raspisati javnu nabavu za izgradnju tog doma – dodao je.

Pročitajte još

U utorak poskupljuje gorivo?

Dulist

Denis Pavela: Izbjegavamo li sudjelovati u prometnom odgoju djece i mladih?

Dulist

[FOTO] PREDIVNA NEDJELJA Uvala puna šetača, ali i kupača!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija