Aktualno

UPLATIO I DONACIJU Englez se zahvalio GSS-ovcima koji su ga spasili na Srđu

Dubrovački GSS-ovci dobili su pismo zahvale stranog državljanina kojega su 6. srpnja spašavali sa Srđa. Prevedeno pismo objavili su na Facebooku istaknuvši kako im je zahvalnost spašenih najveća nagrada.

Osim upućene zahvale John i njegova supruga Jennifer GSS-ovcima će uplatiti i donaciju kako bi mogli pomoći njihovom radu.

Evo što su napisali:

-6. srpnja ove godine članovi Hrvatske gorske službe spašavanja došli su mi u pomoć kada sam u namjeri da planinarim do tvrđave na Srđu krivo procijenio stazu i skrenuo s nje. Iznimno sam zahvalan vašem timu koji me je pronašao, ukazao pomoć te dopratio do vrha.

Posebno bi zahvalio ekipi koja je došla, dva sata kasnije, po moju suprugu i mene u bolnicu. Bilo je nesmotreno od mene krenuti na planinarenje bez da sam provjerio ispravnu rutu za kretanje. Upoznat sam s činjenicom da su vaši članovi volonteri i jako sam sretan što sam ih upoznao.

Željeli bi podržati vaš rad pa Vas molimo da nam dostavite broj računa kako bi Vam mogli uplatiti donaciju i tako pomoći vašem radu. Uživao sam u posjetu Dubrovniku, a pogotovo u trosatnom pješačenju s profesionalnim vodičem po Konavoskom polju nekoliko dana prije pokušaja uspona na Srđ. Kada sam pokušao ići do vrha izabrao sam krivi put i trebao sam se na vrijeme vratiti nazad. Mislim da ne bi bilo loše postaviti oznake na engleskom jeziku o ispravnim stazama prema vrhu brda. Ponovno zahvaljujem svima koji su sudjelovali u mom spašavanju Hvala – napisali su John i Jennifer.

Pročitajte još

NADZOR VOZAČA Sutra policija pojačano na cestama!

Dulist

U SUBOTU Otkriva se mural dubrovačkom branitelju Cvijetu Antunoviću!

Dulist

‘DOBRI DUH HNK KONAVLJANIN’ Napustio nas je Ivan Čeliković

Dulist