Politika

UMJESTO BEGUŠIĆA, LUČIĆ DOLAZI U GRADSKO VIJEĆE Što se krije iza sukoba gradonačelnika i Bege?

Na traženje Gradskog odbora dubrovačkog HDZ-a Zlatko Begušić dao je ostavku i odlazi s mjesta gradskog vijećnika stranke. Inače, Begušić je razriješen i s mjesta tajnika HDZ-a, a novo ime bi se najvjerojatnije trebalo doznati nakon unutarstranačkih izbora koji bi se, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, trebali održati u rujnu. Navodno, u vijećničkoj klupi trebao bi ga zamijeniti Ivo Lučić kojeg smo, također pokušali kontaktirati, no on se do trenutka objave ovog teksta nije javio na naš poziv.

Inače, sve ovo je na tragu sukoba i razilaženja između gradonačelnika Mata Frankovića i Begušića. Među HDZ-ovcima se spekulira o stvarnim uzrocima, među kojima se spominje i osobni, budući da je gradonačelnik odbio zaposliti užeg člana obitelji Begušić u jednu od gradskih javnih ustanova.

– Tako sam dogovorio s predsjednikom stranke jer zbog privatnih obveza ne mogu stizati – komentirao je za DuList razloge svog odlaska Begušić.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija