Crna kronika

UHIĆEN U SPLITU Australac pokrao Kanađanina u dubrovačkom noćnom klubu

UHIĆEN U SPLITU Australac pokrao Kanađanina u dubrovačkom noćnom klubu

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska uspjela je razriješiti krađu novčanika u suradnji s PU splitsko dalmatinskom.

Naime, kako navode iz PU dubrovačko-neretvanske, početkom prošlog tjedna 24-godišnji državljanin Kanade policijskim službenicima u Policijskoj postaji Dubrovnik prijavio je krađu novčanika s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima.

U svojoj prijavi je naveo kako mu je prethodne noći, tijekom boravka u noćnom klubu u Dubrovniku, nepoznata osoba otuđila novčanik u kojem se nalazilo 70 eura i manji iznos kanadskih dolara. Osim novca, u novčaniku se nalazila i njegova vozačka dozvola i četiri bankovne kartice.

Oštećeni je također prijavio i zlouporabu njegove kreditne kartice kojom je počinitelj napravio dvije transakcije u ukupnom iznosu od 72 eura.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je navedenu krađu počinio državljanin Australije u dobi od 33 godine, za kojim je raspisana potraga.

Suradnjom s Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom osumnjičeni je uhićen u petak, 19. svibnja na području Splita, nakon čega su ga splitski kolege doveli u PP Dubrovnik.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist