Hrvatska

Ugostitelji najavljuju još jedan prosvjed

Prosvjedna akcija je jučer bila da se pusti glas da su svjesni da ovo ovako ne može, da ne mogu dvije djelatnosti – ugostitelj i fitness-centri – spašavati epidemiološku situaciju dok život skoro pa normalno funkcionira. Kad vidimo slike sa skijališta, kada vidimo slike kakve su na bazenima, da ne nabrajam javni prijevoz. To je nama neprihvatljivo, jedna je diskriminacija na djelu – kaže Žaklina Troskot iz Nacionalne udruge ugostitelja za RTL.

Strateški cilj Vlade je da se život do ljeta normalizira i time omogući turistička sezona, a aktualne mjere se zasada ne mijenjaju tako da je izvjestan još jedan prosvjed.

-Ne možemo pustiti da skoro sve normalno funkcionira, a nas držite vječno zatvorenima. Znači, mora se tu naći taj balans i to je nešto što smo jučer htjeli ukazati i sigurno ćemo to morati još jednom, ako tu ne bude sluha – ističe Žaklina Troskot.

Pročitajte još

KRENULA ISPLATA Proizvođači mandarina pogođeni korona krizom dobili nacionalne potpore

Dulist

Opet rastu cijene goriva!

Dulist

Zainteresirani ste za subvencionirane stambene kredite? Požurite, prijave traju do 14. svibnja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija