Aktualno

Udruga lađara Neretve u posjetu županu

maraton mediji

Čelnici Udruge lađara Neretve predvođeni predsjednikom Markom Marušićem razgovarali sa županom Nikolom Dobroslavićem  o djelovanju udruge u 2012. godini te o uspješno održanom Maratonu lađa i drugim manifestacijama u kojima su sudjelovali.

Također, ustvrdili su kako i dalje očekuju podršku Županije, koja predsjeda Organizacijskim odborom Maratona. Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s predstavnicima udruge Udruge lađara Neretve razgovarao o planovima udruge u 2013. godini.

 
Isto tako, župana su obavijestili o planovima u 2013. godini u kojoj, osim tradicionalne utrke lađa na Neretvi, planiraju sudjelovati na manifestaciji u Beču, na regati tradicijskih plovila u talijanskom Tarantu te nastupiti na Danima turizma u Zagrebu gdje su pozvali i župana da im bude gost.
 
Župan je zahvalio članovima Udruge na doprinosu koji daju za očuvanje tradicije u dolini Neretve te je dodao kako će Županija nastaviti podupirati njihov rad kao i do sada. Čelnici Udruge lađara Neretve prigodno su županu poklonili set medalja s Maratona lađa.

Pročitajte još

Biskup predvodi misu u katedrali na svetkovinu Duhova

Dulist

HGK pokrenuo edukacije za vodiče kajaka radi regulacije i sigurnosti gostiju

Dulist

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist