Aktualno

UČINITE SVOJ DOM SIGURNIJIM Policiji predali eksploziv, ručne bombe…

U četvrtak, 5. siječnja, policijskim službenicima protueksplozijske zaštite građani, koji su željeli ostati anonimni, su predali 1 kg privrednog eksploziva, 13 komada detonatorskih kapisli, 3 ručne bombe, 10,3 metara sporogorućeg štapina i 109 komada raznog streljiva.
Minsko-eksplozivna sredstva su preuzeli policijski službenici i pohranili ih u sigurnosni kontejner do uništenja.

-Policijska uprava dubrovačko-neretvanska još jednom zahvaljuje savjesnim građanima na dragovoljnim predajama i nadalje poziva sve one koji u svojim domovima imaju zaostalo oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredsta, da učine svoj život sigurnijim i predaju ga policiji na uništenje. Naglašavamo da svi građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje, streljivo ili eksplozivne tvari, mogu iste predati policiji anonimno i pritom neće snositi nikakve sankcije, odnosno protiv njih se neće pokretati prekršajni niti kazneni postupci.

Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje – poručuju iz policije.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

UDRUGA RINA MAŠERA Ove godine proslavili 65. godišnjicu rada, pokrenuli i važnu akciju

Karmen Maškarić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog otežavajućih okolnosti danas su neke ulice bez vode, provjerite je li i vaša!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija