Aktualno

Učenici Obrtničke i tehničke škole na gradilištu Stonske oblaznice

Društvo građevinskih inženjera Dubrovnik je s nastavnicima stručnih predmeta u Obrtničkoj i tehničkoj školi Dubrovnik i učenicima održalo strukovni posjet gradilištu Stonska obilaznica, Faza 4, 11.veljače 2023.
Strukovni posjet na spomenutim radovima temeljilo se na Fazi 4 s naglaskom na objekte: Tunel Supava, Tunel Polakovica i Most Ston.
Učenicima 3. c i 4. c smjera Arhitektonski tehničar ovaj izlet je bio idealan kako bi vidjeli praktični dio gradnji, završetka radova i upoznaju se s radom Društva građevinskih inženjera. Nakon posjeta Stonskoj Obilaznici nastavili su prema selu Ošlje, gdje su u sklopu strukovnog izleta i izvedbe u sklopu praktične nastave za razred 2. c – Geodetski tehničar izveli par vježbi u organizaciji nastavnika Jurice Knega. U pratnji je bio i ravnatelj OTŠ Dubrovnik Dinko Mandić, predsjednik DGID Mario Obuljen te tajnika DGID Nikola Perkovića.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija