Županija

U ŽUPANIJI U škole upisano 37 prvašića više nego lani

Prema privremenim podacima u 2021./2022. godini u svim školama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji upisano je 1229 prvašića, dok je prošloj godini bilo upisano njih 1192, odnosno ove godine upisano je 37 učenika više. Ukupan broj djece od I. – VIII. razreda po svima školama DNŽ u školskoj godini 2020. / 2021. bio je 9784, dok je prema sadašnjim privremenim podacima za tekuću školsku godinu njih 9 857.

Podsjetimo, Dubrovačko-neretvanska županija i ove je godine osigurala sredstva za nabavu radnih materijala za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola kojima je osnivač, a za tu je namjenu u Proračunu osigurano 2,4 milijuna kuna. Radni materijali, koji će tako osnovnoškolcima biti osigurani, su radne bilježnice za sve redovne i izborne predmete, uključujući i radni materijal za izvođenje vježbi i praktičnog rada iz tehničke kulture.

Pročitajte još

Kako uključiti moderne tehnologije u tradicionalne načine uzgoja?

Dulist

PRVI DANI LISTOPADA U Metkoviću i Orebiću književni susret ‘Petar Šegedin’

Dulist

Dobroslavić i Vučković obilježili početak berbe mandarina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija