Aktualno

U vrtićima svake godine više djece

simac bonacic vrtici 02

Dječji vrtići Dubrovnik ove godine imaju upisano više od 1 600 djece unutar sedamdeset jedne vrtićke grupe. Sva djeca s glavne upisne liste su ove godine upisana, a od naknadno prijavljene vrtićke i jasličke djece, njih sedamdeset pet, upisano ih je još četrdeset sedam, dok njih dvadeset osam jasličkog uzrasta još čeka naknadni upis.

Dječje vrtiće Škatulicu, Radost, Gruž i Kono posjetila je jutros Tatjana Šimac Bonačić zajedno s Bojom Mustać, ravnateljicom Dječjih Vrtića Dubrovnik te pohvalila rad upravnog vijeća, odgajatelja i djelatnika Dubrovačkih Vrtića.

Svake godine broj vrtićke djece u Dubrovniku raste, u prosjeku oko stotinjak djece godišnje, a uprava vrtića i Grad Dubrovnik, u skladu s politikom smještanja sve djece proširuju prostore i skupine u naseljima poput Gromače i Trstenog. Također, vrtići Radost, Izviđač i Gruž adaptirani su i preuređeni.

Još jedna novost ove vrtićke godine su četiri nove odgajateljice za program osobnih pomagača za djecu s posebnim potrebama koje će raditi s po dvoje djece po četiri sata dnevno.
 

Pročitajte još

[FOTO] ‘FREKVENCIJE I EKRANI’ Novinari podijelili medijsko iskustvo sa studentima

Dulist

Biskup predvodi misu u katedrali na svetkovinu Duhova

Dulist

HGK pokrenuo edukacije za vodiče kajaka radi regulacije i sigurnosti gostiju

Dulist