Sport

U tijeku prijave za “Dubrovnik Kup 2014.”

nogomet gruz 24

Udruga za šport i rekreaciju ‘Dubrovnik kup’ i ove godine organizira turnir u nogometu na male golove (3+1) „Dubrovnik kup 2014“, koji započinje 20. lipnja na košarkaškom igralištu osnovne škole Ivan Gundulić u Gružu.

Prijave za turnir se primaju do 18. lipnja, a ždrijeb turnira je 19. lipnja na košarkaškom igralištu Osnovne škole Ivan Gundulić u Gružu. Sve potrebne informacije u vezi turnira i prijava se mogu dobiti na sljedeće brojeve mobitela: 098 926 1946 i 098 963 1171.

Prijava po ekipi iznosi 600 kuna. Nagradni fond turnira je kao i prošlih godina: 1. mjesto – 10.000 kuna , 2. mjesto – 5.000 kuna i 3. mjesto – 2.000 kuna. Osim novčanih nagrada najbolje ekipe i najbolji pojedinci će biti nagrađeni i prigodnim poklonima.

I ove godine će se paralelno s glavnim turnirom održavati i dječji turnir i to za djecu rođenu 1999. godine i mlađu. Prijava za dječji turnir je besplatna, a ekipe se mogu prijaviti također do 18. lipnja. Za najbolje ekipe i najbolje pojedince dječjeg turnira kao nagrade su osigurani pehari i medalje.

– Lanjski najbolji pojedinci dječjeg turnira su pozvani da se priključe omladinskom pogonu HNK Hajduk. Ove godine ćemo također nastojati da najbolji pojedinci dječjeg turnira dobiju pozivnicu u omladinski pogon HNK Hajduk – ističu organizatori.

Pročitajte još

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist

JUG U POLUFINALU LEN EUROCUPA Vjekoslav Kobešćak: Utakmica će sigurno biti teška

Dulist