DuList IN

U TIJEKU 5. AREONAUT O zrakoplovnom jedriličarstvu, natjecanje papirnatim avionima i tradicionalna Liga modela

U TIJEKU 5. AREONAUT O zrakoplovnom jedriličarstvu, natjecanje papirnatim avionima i tradicionalna Liga modela
Developed using darktable 2.6.0

U petak započela je peta po redu manifestacija Aeronaut. Prva dva predavanja je održao Vinko Šoljan, član Aerokluba Split, koji iza sebe ima preko 500 sati leta, a zadnje dvije godine je prvak Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu. Na njegovim predavanjima je naše sugrađane upoznao sa zrakoplovnim jedriličarstvo i kako postati pilot jedrilice. Nakon njega je Stjepan Bedić, član Aerokluba Nimbus, kapetan civilnog zrakoplovstva održao zanimljiva predavanja o komercijalnom zrakoplovstvu, te o projektu leta u stratosferu.

Danas (subota 23.11.) nas od 14:00 do 16:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik očekuje tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.

Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju 24.11. od 13:00 do 15:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modela će se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote 30.11.i 07.12.

Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist