Aktualno

U SUBOTU Na poligonu u Gospinom polju isprobajte svoje motorističke sposobnosti

poligon motocikl motor

Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik nastavljaju s preventivno-represivnim aktivnostima. Tako će u subotu, 25. ožujka s početkom u 16 sati u Gospinom polju u Dubrovniku postaviti poligon sigurne vožnje za motocikle, prvi takav na području ove Županije.

Poligon sigurne vožnje namijenjen je vozačima koji su nedavno položili vozački ispit za motocikl, vozačima u procesu polaganja istog ili vozačima koji smatraju da trebaju nadograditi svoje vozačke vještine, kao i članovima moto udruga.

Poligon sigurne vožnje također pruža mogućnost vozačima koji su u procesu polaganja vozačkog ispita da, uz stručno vođenje, svladaju i izvježbaju elemente s poligona vozačkog ispita poput: osmice, slaloma, kontroliranog pravilnog kočenja, držanje ravnog pravca i sl.

Također, u sklopu održavanja poligona predavanje će održati i predstavnik Centra vozila RH na temu tehničke ispravnosti vozila, dok će na tmu pružanja prve pomoći vozačima mopeda i motocikla predavanje održati djelatnici SHMP Dubrovnik.

Plan i program održavanja:

16.00 sati – otvaranje poligona,
16.10 sati – održavanje predavanja SHMP Dubrovnik,
16.30 sati – predavanje od strane predstavnika CV-a,
16.45 sati – poligon sigurne vožnje uz instruktore Auto škole i djelatnika PPrP Dubrovnik
17.15 – druženje u prostorijama Moto kluba “Libertas riders”.

-Pozivamo građane da sutra u navedenom terminu posjete Gospino polje i isprobaju svoje motorističke sposobnosti – pozivaju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Barcelona planira zabraniti iznajmljivanje apartmana turistima

Dulist

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo

Ovaj se lijek povlači iz svih ljekarni

Dulist