Kultura

U SUBOTU Mia Begović igra dodatnu izvedbu monodrame ‘Sve što sam prešutjela’!

mia begovic monodrama

Mia Begović će zaigrati u monodrami ‘Sve što sam prešutjela’ s dodatnim terminom u subotu, 4. ožujka u 19 sati! Vijesti su to za publiku iz Kazališta Marina Držića nakon rasprodane večerašnje izvedbe na maloj Sceni Bursa (petak, 3. ožujka u 20 sati).

Monodrama je praizvedbu doživjela na sceni kazališta “Vidra” 25. studenoga 2016. Tom je monodramom naša slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere. Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Komad je režirao Ivan Leo Lemo.

Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Rezervacije su moguće danas iza 15h na blagajni teatra na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist