Aktualno

U što nam se ovo Grad pretvorio?

Evo sad se i riga po ulicama! Tako je počeo mail naš sugrađanin koji nam je večeras poslao par slika nereda koji je zagospodario povjesnom jezgrom.

– Ulice su prekrcane nekim neukusnim stalcima – promotivnim štafelajima, navodno. Ma to ne sliči na ništa. Ljudi samo što kompletne izloge ne montiraju na dno Straduna. S vrha ulice dovlače te štafelaje i samo što tuča ne izbije gdje će ko kojega montirat. A da ne govorim o stolovima, suncobranima, tendama. Sramota. Postali smo vašar. Razumijem ja da je ljeto. Jedva smo ga dočekali, ma ne zbog vrućine, nego da nam turisti ostave malo solada. Pa svi mi od njih živimo, ali što je previše, previše je. Gdje su odgovorni, što ne učine đir i vide što se događa. Niđe reda, ni načina. Da ti se zgadi uć u Grad – piše naš ogorčeni čitatelj, šaljući u prilogu par fotografija.

I doista, Grad nam izgleda očajno. Zašto? Teško ćemo dobiti taj odgovor. Jedno je sasvim sigurno, ovdje ne vlada briga, ali ni ljubav prema ovim našim mirima.

Pročitajte još

MJEŠTANI I DALJE NEGODUJU Postira se vraća na jesen. Kako preživjeti ljeto s Dorom?

Dulist

RIJEŠENO PITANJE PRISTUPNE CESTE S HEBRANGOVE Kraj Karingtonke niče kompleks s 300 stanova?

Dulist

Proizvodi za samotamnjenje su izvrsni, no treba ih znati nanijeti: Evo najčešćih pogrešaka i kako ih ispraviti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija