Crna kronika

U Sarajevu uhićen bivši dubrovački MMA borac Ajlin Ahmić

U Sarajevu uhićen bivši dubrovački MMA borac Ajlin Ahmić

U sklopu akcije ‘Rez’, koju su tijekom utorka na području Sarajeva i Neuma u BiH proveli pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo u suradnji s MUP-om HNK, uhićen je i Ajlin Ahmić, nekadašnji MMA borac iz Dubrovnika. Naime, prema pisanju Dnevnog avaza, na području Aarajeva i Neuma uhićeno je ukupno sedam osoba, među kojima je i Ahmić.

Klix.ba navodi kako je sedam uhićenih osoba pod istragom zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, a u svezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlaštenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim kaznenim djelima. Četiri su osobe nakon kriminalističke obrade puštene na slobodu, dok je troje uhićenih, među kojima je i Ahmić, piše dalje Klix.ba, predani Tužilaštvu BiH, gdje će u zakonom predviđenom roku tužitelj zatražiti određivanje jednomjesečnog pritvora.
-Prema prikupljenim dokazima, u predmetu u kojem je ostvarena značajna međunarodna suradnja, osumnjičeni su djelovali kao organizirana kriminalna skupina, s podijeljenim ulogama i zadacima, koja je duži vremenski period vršila krijumčarenje i prodaju na ilegalnom narko tržištu Sarajeva i drugih gradova, velikih količina opojnih droga – za Klix.ba su naveli iz Tužilaštva BiH.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist