Aktualno

U PROMETU SVAKI DAN Zimski charter letovi iz Dubrovnika za skandinavske zemlje

U PROMETU SVAKI DAN Zimski charter letovi iz Dubrovnika za skandinavske zemlje

Grčki nacionalni zrakoplovni prijevoznik Aegean Airlines (A3/AEE), član globalne udruge zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance, leti na zimskim charter letovima iz Dubrovnika prema Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji i skandinavskim zemljama. Već su počeli s prometom i to od 14. siječnja, a trajat će sve do nedjelje 12. svibnja 2019. godine.

Prošle godine na ovim charter letovima letio je zračni prijevoznik Corendon Airlines Europe (XR/CXI) sa zrakoplovom Boeing 737-800, ali su bili u prometu samo četiri dana u tjednu, od ponedjeljka do četvrtka, piše AvioRadar. Ove godine su zimski charter letovi u prometu svaki dan, odnosno sedam puta tjedno će biti najmanje po dva leta. Ukupno je charter letova oko dvostruko više nego prošle godine. Jedan zrakoplov grčkog prijevoznika Airbus A320 (na slici) je u ovom razdoblju stalno baziran u Dubrovniku.

Ove charter letove organiziraju turističke agencije RSD Reisen za tržišta centralne Europe, a TSS Travel Service Scandinavia za tržišta skandinavskih zemalja. Letovi su predviđeni za seniore. Pregled letova je napisan prema tome, koji su trenutačno u prodaji, što znači da u razdoblju prije veljače na pojedinim linijama imaju još određeni letovi.

Raspored letova pročitajte ovdje

Pročitajte još

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist