Crna kronika

U prometnoj nesreći teže ozlijeđen vozač motocikla

policija ilustracija 9

Jedna osoba je teže, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se tijekom utorka dogodila na skretanju iz Ulice dr. Ante Šercera na Liechtensteinov put.

Do prometne nesreće je došlo kada se 58-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom skretanja iz Ulice dr. Ante Šercera na Liechtensteinov put nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za sebe ili druge sudionike u prometu pri čemu je prednjim dijelom svog vozila udario u prednji dio motocikla dubrovačkih registarskih oznaka koje je u tom trenutku pretjecalo spomenuto vozilo u blizini pješačkog prijelaza, ispred raskrižja.

Motocikl se uslijed udara odbio i udario u betonski rubnjak nogostupa što je za posljedicu imalo teške tjelesne ozljede 16-godišnjeg vozača motocikla, dok je njegov 17-godišnji suputnik lakše ozlijeđen.

Vozaču osobnog vozila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, dok će motociklist biti prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte još

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Motociklist (31) pretjecao vozilo i autobus te udario u taksi iz suprotnog smjera

Dulist

TEŠKA PROMETNA IZNAD GRADA Poginuo 31-godišnji vozač motocikla, Čeh operiran

Dulist

Velika tragedija u obitelji Nicole Artukovich: ‘Hvala ti što si bila moja nećakinja 16 godina, srce mi se slomilo’

Dulist