AktualnoUrednički izbor

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Postanite dio tima Ville Dubrovnik

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Postanite dio tima Ville Dubrovnik

Želite graditi karijeru u jednom od najboljih hotela u Hrvatskoj, pozivamo Vas da se prijavite na otvorene pozicije za predstojeću sezonu putem stranice: https://posao.villa-dubrovnik.hr

Na stjenovitim liticama iznad kristalno čistog mora, smjestila se Villa Dubrovnik – modernistički dragulj povijesnog srca Jadrana. Ovo jedinstveno mjesto za odmor, s kojeg se pruža spektakularan pogled na more i dubrovačke zidine, pravi je odabir za goste koji teže luksuznoj privatnosti i prvoklasnom gostoprimstvu.
Zbog svoje originalne arhitekture u kojoj prevladavaju tonovi bijele boje, hotel je izvanredna suprotnost stjenovitom pejzažu i smaragdno zelenom Jadranu. Čiste linije pružaju nenametljivu profinjenost, a moderan dekor usklađen je s iznimnim gastronomskim iskustvom koji bogatu kulinarsku tradiciju Mediterana predstavlja na suvremen način.
Villa Dubrovnik jedan je od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela te članica nekih od najprestižnijih kolekcija luksuznih hotela. Jedna od njih, The Leading Hotels of the World, ju je 2016. godine nagradila priznanjem za iznimnu kvalitetu usluge.

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Postanite dio tima Ville Dubrovnik

Villa Dubrovnik ima 56 smještajnih jedinica i brojne druge sadržaje i jedan je od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj, a najviše gostiju ima iz SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva te ove godine više i iz Kanade i Australije.

Temelj i snaga ove uspješne turističke priče su ljudi – stručni i entuzijastični zaposlenici koji gostima osiguravaju vrhunsko iskustvo boravka. Svi djelatnici Ville Dubrovnik prolaze internu edukaciju prije početka rada unutar svojih odjela, što je samo dio sustava edukacije koji se nudi, dok se na godišnjoj razini organiziraju i radionice fokusirane na kvalitetu usluge u hotelijerstvu, u kojima sudjeluju i sami zaposlenici sa svojim iskustvima. Uz individualno praćenje rada i sustav i nagrađivanja najboljih, svaki zaposlenik ima priliku profesionalno se razvijati u skladu sa svojim ambicijama.

Uprava hotela često ističe kako su zaposlenici najveća snaga poslovanja i koliko im je bitno zadovoljstvo osoblja unutar zdravog radnog okruženja, što potvrđuju i priče zaposlenika koji dugi niz godina svojim izvrsnim radom upotpunjavaju timske snage hotela. ”Kao jedan od najnagrađivanijih i najekskluzivnijih hotela u Hrvatskoj, svakodnevno se susrećemo s mnogobrojnim izazovima kako bi naša usluga ostala dosljedna najvišim standardima u industriji. Pored zajedničkog cilja cijelog tima koji je činiti goste sretnima, moj još važniji cilj kao direktorice hotela je činiti zaposlenike sretnima, jer samo tako možemo ostvariti željene rezultate. Iznimno mi je važno da među nama vlada pozitivna radna atmosfera i da okupljamo visoko motivirane ljude kojima pružamo priliku za osobni napredak i uspješan razvoj karijere, stoga smo u stalnoj potrazi za osobama koje će upotpuniti našu radnu snagu.”, naglašava direktorica hotela Mirna Lončar Stražičić.

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Postanite dio tima Ville Dubrovnik

Dogus grupa, u čijem se vlasništvu nalazi Villa Dubrovnik, jedna je od najuspješnijih globalnih turističkih grupacija.

Posao u velikom sustavu, čija su sastavnica brendirani restorani sa vrhunskom fine dining gastronomijom i globalno prepoznati hoteli, izvrsna je prilika za stjecanje iskustva, znanja i vještina u vrhunskom segmentu turističke ponude. Zbog kompetitivnih plaća i uvjeta rada, uz osiguran kvalitetan smještaj i obroke, Dogus grupa se svrstava među najpoželjnije poslodavce u uslužnom sektoru, stoga pravovremeno koncipira svoj tim kako bi u novoj sezoni gostima pružio još bolji doživljaj i kvalitetu usluge. U hotelu Villa Dubrovnik svjesni su koliko je zadovoljstvo zaposlenika važno, jer kompetentan i zadovoljan radnik kojem je osigurano pozitivno radno okruženje od neprocjenjive je vrijednosti za poslodavca. Za motivirane zaposlenike željne učenja i nadograđivanja vlastitih vještina, uvijek ima mjesta, a poslodavac koji svoje zaposlenike smatra najvećom vrijednošću, sigurno plovi prema uspjehu.

Ako se prepoznajete u ovom opisu i želite graditi karijeru u jednom od najboljih hotela u Hrvatskoj, pozivamo Vas da se prijavite na otvorene pozicije za predstojeću sezonu putem stranice: https://posao.villa-dubrovnik.hr

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist