Politika

U ponedjeljak treća sjednica Gradskog vijeća, pred vijećnicima 30. točaka dnevnog reda

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u ponedjeljak, 30. kolovoza 2021., s početkom u 10:00 sati, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Gradske uprave.

Na dnevnom redu pred vijećnicima naći će se 30 točaka među kojima su – Prijedlog odluke o izradi Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Babin kuk, Prijedlog odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Komolac, Prijedlog odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Jakljan, Prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom redu, Prijedlog odluke o ograničavanju korištenja jednokratne plastike za Grad Dubrovnik te ustanove i trgovačka društva u (su)vlasništvu Grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o donošenju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o proglašenju svojstva komunalne infrastrukture kao javnog dobra u općoj uporabi – Groblje Boninovo, Prijedlog zaključka o povjeravanju provedbe Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’ javnoj ustanovi Zavod za obnovu Dubrovnika, zatim Prijedlozi zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a bit će i riječi o Prijedlogu zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove Rezervat Lokrum za 2020. godinu s pripadajućom financijskom dokumentacijom.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija