Politika

U ponedjeljak treća sjednica Gradskog vijeća, pred vijećnicima 30. točaka dnevnog reda

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u ponedjeljak, 30. kolovoza 2021., s početkom u 10:00 sati, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Gradske uprave.

Na dnevnom redu pred vijećnicima naći će se 30 točaka među kojima su – Prijedlog odluke o izradi Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Babin kuk, Prijedlog odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Komolac, Prijedlog odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Jakljan, Prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom redu, Prijedlog odluke o ograničavanju korištenja jednokratne plastike za Grad Dubrovnik te ustanove i trgovačka društva u (su)vlasništvu Grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o donošenju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o proglašenju svojstva komunalne infrastrukture kao javnog dobra u općoj uporabi – Groblje Boninovo, Prijedlog zaključka o povjeravanju provedbe Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’ javnoj ustanovi Zavod za obnovu Dubrovnika, zatim Prijedlozi zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a bit će i riječi o Prijedlogu zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove Rezervat Lokrum za 2020. godinu s pripadajućom financijskom dokumentacijom.

Pročitajte još

Dubrovkinja Danica Juričić Spasović u utrci za šeficu zagrebačkog SDP-a

Dulist

TAJNE SNIMKE SVE OTKRILE Matija Posavec sve priznao i podnio ostavku na mjesto župana

Dulist

Srđ je grad: Smije li Grad Dubrovnik dozvoliti sebi takav promašaj da ne kupi prostor TUP-a?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija