DuList IN

U Novu s Rozgom

U Novu s Rozgom

Dobru zabavu na Dočeku Nove 2012. ove godine jamči odabir izvođača među kojima su najpoznatiji hrvatski estradnjaci.

Novu 2012. godinu Dubrovčani i njihovi gosti dočekat će uz bogat zabavno-glazbeni program koji će ove godine trajati dva dana, a započinje tradicionalnim programima na Staru godinu. Nazdravljajući završetak Stare godine u jutarnjem dijelu programa zapjevat će dubrovačke klape Kaše i Ragusavecchia na velikoj natkrivenoj pozornici na Stradunu, uz koktel barmena ispred Gradske kavane. Nakon tradicionalne kolende Gradske glazbe, Mješovitog zbora Libertas i Folklornog ansambla Linđo gradskim ulicama i Stradunom, uslijedit će čestitka dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića.

Ove godine, kao novost u programu priprema se i poseban program za djecu – Dječji doček Nove – koji započinje u 12.30 sati, uz glazbeni program DJ-a i lutriju s nagradama, a prve tri nagrade će izvući posebna gošća – Jelena Rozga – navode iz TZ Grada Dubrovnika, napominjući kako je posebnost Dubrovnikakao turističke destinacije je i doček na otvorenom koji se organizira od 1995. godine.

Večernji spektakl započinje nastupom Klape Intrade, dok ćemo u Novu 2012. godinu ući s pjesmama popularne Jelena Rozge. Čestitka gradonačelnika i tradicionalni valcer obogatit će i uvijek nezaboravni vatromet, a do ranih jutarnjih sati u nastavku programa čut ćemo grupu Da Riva i Dubrovačke trubadure.

Prvog dana 2012. svim našim gostima i sugrađanima priprema se tradicionalni koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a večernji program 1. siječnja Dubrovčanima i njihovim gostima uljepšat će nastup Bosutskih bećara i Klape Cambi.  Voditelji programa su Nila Miličić Vukosavić i Sebastijan Vukosavić.
 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist