DuList IN

U Novu s Rozgom, Montenom i klapama

Za doček Nove godine na Stradunu Jelena Rozga, Kemal Monteno i klape Cambi i Intrade!

Novu 2012. godinu Dubrovnik će dočekati uz Jelenu Rozgu, Kemala Montena te klape Cambi i Intrade. Odlučilo je tako Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude za organizaciju dočeka Nove godine 2012. na Stradunu. Odabrana je, naime, ponuda tvrtke Tower iz Metkovića koja će na Stradun 31. prosinca i 1. siječnja dovesti spomenute izvođače.

Kako javljaju iz TZ grada Dubrovnika,na natječaj su pristigle ponude triju tvrtki i to tvrtke Festa Marketing d.o.o. iz Dubrovnika, tvrtke Song d.o.o. iz Splita i spomenute Tower d.o.o. iz Metkovića. Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude u sastavu Milan Perić, Ana Hilje Čagalj, Milo Hrnić, Jasna Đurković i Jelka Tepšić analiziralo je pristigle ponude, obavilo razgovore s ponuđačima i predložilo Turističkom vijeću najpovoljniju ponudu.

– Turističko vijeće većinom glasova potvrdilo je prijedlog povjerenstva i odabir ponude tvrtke Tower d.o.o  Temeljito razrađena ponuda u svim elementima počevši od predloženog programa s renomiranim izvođačima – Jelenom Rozgom, Kemalom Montenom, klapama Intrade i Cambi, uz večernje zabavne programe 31. prosinca i 1. siječnja 2012. preuzet će organizaciju i svih ostalih segmenata programa od kolende na Stradunu na Staru godinu 31. prosinca, do Novogodišnjeg koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra 1. siječnja. Na dan Stare godine 31. prosinca predviđen je i Dječji doček Nove 2012. – ističu iz TZ-a.

Natječajem je definirano kako će Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika za organizaciju manifestacije ukupno odobriti sredstva u iznosu od 300 tisuća kuna, a organizator je dužan privući sponzore koji će svojim ulaganjem osigurati ukupnu financijsku konstrukciju za provedbu predloženog programa.
 

Pročitajte još

LIJEPA ‘BARBARA’ Jahta američkog milijardera usidrena ispred Lokruma

Dulist

Saznajte zanimljive priče koje krije Gruž

Dulist

[FOTO] NI KORONA JU NIJE ZAUSTAVILA Ana je opet u Gradu, pripremila je puno lijepih stvari!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija