Kultura

U Lazaretima predstavljanje beogradske autorice Maše Seničić

U Lazaretima predstavljanje beogradske autorice Maše Seničić

‘Program Književnost u Lazaretima. Razgovor s autorom’ nastavlja se u utorak, 30. ožujka u 19 sati predstavljanjem autorice Maše Seničić koja u sklopu projekta Odisejevo utočište/Ulysses’ Shelter, boravi na otoku Mljetu. Odisejevo utočište mreža je književnih rezidencija za mlade književnike koju je pokrenula izdavačka kuća Sandorf, a ovo gostovanje nastavak je suradnje s Art radionicom Lazareti.

– Maša Seničić je beogradska pjesnikinja, multimedijalna umjetnica i teoretičarka umjetnosti, a njene široke i raznovrsne interese nije lako svrstati u zadane ladice. Zagrebačka publika mogla je ove jeseni u Galeriji Miroslav Kraljević vidjeti njenu izložbu posvećenu jednom jadranskom ljetovalištu iz jugoslavenskih vremena. U Art radionici Lazareti razgovarat ćemo s Mašom o njezinim projektima, prije svega poeziji i izazovima novih prilika – poručili su iz ARL-a. Razgovor moderira Staša Aras.

Prostor ARL je organiziran u skladu s općim higijenskim mjerama i mjerama fizičkog distanciranja po preporukama HZJZ, posjetiteljima je obvezno nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Zbog ograničenog broja posjetitelja (10) pjesničko predstavljanje možete pogledati i u prijenosu uživo na Facebook stranici Art radionice Lazareti @ARL.Dbk u utorak od 19 sati.

Programske aktivnosti ARL u podržavaju Grad Dubrovnik, Ministarstvo kulture i medija RH i Zaklada Kultura Nova.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist