Kultura

U Lazaretima predstavljanje beogradske autorice Maše Seničić

‘Program Književnost u Lazaretima. Razgovor s autorom’ nastavlja se u utorak, 30. ožujka u 19 sati predstavljanjem autorice Maše Seničić koja u sklopu projekta Odisejevo utočište/Ulysses’ Shelter, boravi na otoku Mljetu. Odisejevo utočište mreža je književnih rezidencija za mlade književnike koju je pokrenula izdavačka kuća Sandorf, a ovo gostovanje nastavak je suradnje s Art radionicom Lazareti.

– Maša Seničić je beogradska pjesnikinja, multimedijalna umjetnica i teoretičarka umjetnosti, a njene široke i raznovrsne interese nije lako svrstati u zadane ladice. Zagrebačka publika mogla je ove jeseni u Galeriji Miroslav Kraljević vidjeti njenu izložbu posvećenu jednom jadranskom ljetovalištu iz jugoslavenskih vremena. U Art radionici Lazareti razgovarat ćemo s Mašom o njezinim projektima, prije svega poeziji i izazovima novih prilika – poručili su iz ARL-a. Razgovor moderira Staša Aras.

Prostor ARL je organiziran u skladu s općim higijenskim mjerama i mjerama fizičkog distanciranja po preporukama HZJZ, posjetiteljima je obvezno nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Zbog ograničenog broja posjetitelja (10) pjesničko predstavljanje možete pogledati i u prijenosu uživo na Facebook stranici Art radionice Lazareti @ARL.Dbk u utorak od 19 sati.

Programske aktivnosti ARL u podržavaju Grad Dubrovnik, Ministarstvo kulture i medija RH i Zaklada Kultura Nova.

Pročitajte još

Intimna i strastvena ‘Lulu’ očarala publiku na Lovrjencu

Dulist

RADIONICA ZA STUDENTE POVIJESTI U LAZARETIMA Cilj nam je bio ‘inficirati’ ih Arhivom i u tome smo uspjeli!

Dulist

Plesna monodrama ‘Lulu’ za vikend na Lovrjencu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija