Crna kronika

U GABELA POLJU Zbog buke u ugostiteljskom objektu, čekićem napao dvojicu muškaraca

U GABELA POLJU Zbog buke u ugostiteljskom objektu, čekićem napao dvojicu muškaraca

Hrvatski državljanin (56) sumnjiči se za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Policijske postaje Metković.

Naime, osumnjičeni je oko 1 sat u nedjelju, 25. veljače, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta koji se nalazi u mjestu Gabela Polje u BiH, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor, odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave, javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Revoltiran bukom, osumnjičeni je čekićem napao dvojicu muškaraca i pri tom jednog teže, a drugog lakše ozlijedio

Vidjevši napad, u obranu oštećenog je priskočio 19-godišnjak, također hrvatski državljanin koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega.

Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjkak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist