Grad

U ‘ekspresnom roku’ sanirana kuneta opasna za prolaznike!

Dana nakon pisanja DuLista, odnosno apela građanina koji je nastradao zbog kunete koja je bila otvorena i time ugroza za sve prolaznike, djecu, ljubimce… – šteta je sanirana. Kuneta je danas osvanula sređena, a problem je to koji je stajao ‘otvoren’ – doslovno i metaforički, otprilike od sredine lipnja kada su građani  problem prijavili na Dubrovačko oko.

– Kako se sve može kad se ‘upre prstom’… – komentar je kojeg prenosimo. Podsjetimo, naš sugrađanin (podaci poznati uredništvu) jučer  je umalo nastradao na kuneti u neposrednoj blizini hotela Rixos, na prometnici ispod svetišta Gospe od Milosrđa. Iskrcavao se iz taksi vozila i propao u otvorenu kunetu! Na sreću, nije slomio nogu, već je prošao samo s težim ostrugotinama.

Apelira na nadležne da se nešto poduzme (tim više što je kuneta u neposrednoj visini visokokategornika), a iz priča s obližnjih stanarima rečeno mu je da se u nekoliko navrata pokušala zatvoriti rupa. Međutim, netko je stalno otvara. do danas.

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PRIKLJUČI SE AKCIJI, UDOMI SA ŽARKOVICE Rok produljen za 45 dana, do sada zbrinuta 174 psa

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Vlaho Arbulić: ‘Vječno sam zaljubljen u ‘komad’ zemlje na kojem sam odrastao’

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija