DuList IN

U Dubrovnik stigao mistični nude noir!

U Dubrovnik stigao mistični nude noir!

Dubrovnik je ugostio i londonsku konceptualnu večer NUDE NOIR, a mistične i intrigantne večeri iz Londona preselile su se u jedan od najljepših gradova svijeta.

Onofrio Art Bar & Restaurant bio je savršena pozornica za atraktivne performere koji su gradu donijeli jedan novi svijet mašte i intrige. U ekskluzivnom partiju uživali su brojni poznati Dubrovčani…

Ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog, svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona nudi novi način zabave. Mistika, senzualnost ali i prikrivenost budi neistražene osjećaje, vodi nas u novo, daje nam smisao zabave koji nas ne ostavlja ravnodušnim uz zvuke deep housa jednog od najpoznatijih londonskih DJ-a KosmetiQ-a, rezidenta NUDE NIOR programa.

Onofrio Art Champagne Bar & Restaurant prostire se na 340 kvadrata u starom baroknom zdanju iz 17 stoljeća na Stradunu. Koncipiran je u tri naoko zasebne cjeline koje su u potpunosti redizajnirane za potrebe koncepta NUDE NOIR. Vrhunska hrvatska i svjetska vina te šampanjci dočekat će posjetitelje na ulaznom dijelu Onofria. Na prvom katu nalazi se Nude Noir Coctail lounge, a na posljednjem katu nalazi se Gentleman’s Bar s ekskluzivnim cigar shopom i najvećom selekcijom vrhunskih cigara u Dubrovniku. Ovaj je prostor ujedno i VIP lounge koji gostima nudi probrane delicije i okuse mediterana.

Više informacija o NUDE NOIR-u može se pronaći na službenoj web adresi.
 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist