Aktualno

U dubrovačkoj Ekonomskoj i trgovačkoj školi obilježava se Europski tjedan strukovnog obrazovanja

U dubrovačkoj Ekonomskoj i trgovačkoj školi ovih dana se obilježava Europski tjedan strukovnog obrazovanja. Radi se o jubilarnom, petom po redu, tjednu strukovnog obrazovanja. Riječ je o projektu obilježavanja odnosno inicijativi Europske komisije pokrenute prvi put 2016. godine s ciljem populariziranja strukovnog obrazovanja u svim zemljama, članicama EU.

Za ovu godinu, sukladno epidemiološkim uvjetima, pripremili su predavanja na teme: “Kazneni sud u vrijeme Dubrovačke Republike”, “Ugledni trgovci Dubrovačke Republike”, “Marketing kao posao budućnosti” te radionice na teme: “Poslovne komunikacije kao bitan čimbenik u poslovnom okruženju”, “Razvoj kompjutorske daktilografije”, “Kako izbjeći rizike i kako upravljati rizicima”, “Modeli detektiranja problema/prilika u lokalnoj zajednici” – radionica vezana uz društveno poduzetništvo.

Program obilježavanja ovogodišnjeg tjedna strukovnog obrazovanja započeo je u ponedjeljak studenog predstavljanjem brošure “Mala knjižica ekonomije” koju su izradili prošlogodišnji maturanti. Brošura sadržava temeljne pojmove iz ekonomije, poredane logičkim redoslijedom, a za ovogodišnji tjedan strukovnog obrazovanja pripremljena je i prikazana u digitalnom obliku.

Program obilježavanja strukovnog obrazovanja završava se u petak s predavanjem na temu “Marketing kao posao budućnosti”.

Pročitajte još

SANDRA SAMBRAILO ‘Ne znamo tko je poslao inspekciju, spremni smo sačuvati živote pasa pod svaku cijenu’

Dulist

Javna tribina ‘Svijet medija iznutra’ na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

Policija provodi kriminalističko istraživanje na Žarkovici, u azil stigla i veterinarska inspekcija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija