Koronavirus u Hrvatskoj

U dubrovačkoj ACI marini moguće testiranje turista na koronavirus

Split, 08/2018 ACI marina Dubrovnik Davor Zunic / Petar Fabijan

Počevši od petka, 14. svibnja, svi turisti i gosti u ACI marini Dubrovnik moći će se testirati na koronavirus, poručili su iz ACI-ija.
Testiranje će se odvijati svakog petka, subote i nedjelje u nekoliko termina, a u ACI marini Dubrovnik provodit će se antigenski, brzi te PCR testovi. Ovim potezom tvrtka ACI nastoji omogućiti siguran i bezbrižan boravak te povratak kući svim svojim gostima. Testiranje na koronavirus u dubrovačkoj ACI marini bit će moguće, uz prethodnu najavu na recepciji, svakog petka od 18 do 20 sati, subotom u jutarnjem terminu od 8 do 10 sati i u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati, te nedjeljom od 8 do 10 sati. Prema potrebi, mobilni medicinski timovi Poliklinike Marin Med organizirat će testiranje i u drugim terminima uz obveznu prethodnu najavu.
Iz tvrtke ACI poručuju kako je nužno omogućiti što sigurniji i ugodniji boravak svim turistima na području dubrovačke regije, ali i ostatka obale. Stoga su se odlučili uključiti u projekt Safe stay in Croatia koji je pokrenulo Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske. Tako je i ACI marina Dubrovnik prepoznala inicijativu turističkog sektora te kao važan dio sustava ACI marina osigurala dodatni punkt za testiranje na koronavirus.
Imajući na umu važnost procjepljivanja turističkih djelatnika koji su u neposrednom kontaktu s gostima te važnost nautičkog segmenta za ukupan turistički sektor u Hrvatskoj, ACI se odlučio izaći ususret i svojim zaposlenicima. Tako su i zaposlenici ACI marine Dubrovnik bili među onima koji su se cijepili prvom dozom cjepiva protiv koronavirusa. Cilj je da se do početka turističke sezone cijepi 70% zaposlenika ACI-ja, kako bi marine bile podjednako sigurno mjesto za boravak i odmor, ali i rad više od 300 zaposlenika tvrtki ACI.
Više informacija o punktovima za testiranje te mjerama suzbijanja širenja koronavirusa u ACI marinama diljem Jadrana moguće je naći na službenoj internetskoj stranici aci-marinas.com.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO Lovorko Milošević kupnjom Radeljevića postao vlasnikom 24 tisuće ‘kvadrata’ u Gruškom polju

Dulist

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

PERO ŠIŠA ‘Ako gost plati 3000 eura za odmor u Konavlima, ne očekuje buku do 3 ujutro. Neka Općina povede računa!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija