Crna kronika

U DOLINI NERETVE 41-godišnjak ‘pao’ s drogom i vozio pod njezinim utjecajem

U DOLINI NERETVE 41-godišnjak 'pao' s drogom i vozio pod njezinim utjecajem

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 41-godišnji muškarac s područja Doline Neretve počinio kazneno djelo ‘Neovlaštena proizvodnja i promet drogama’. Naime, policijski službenici su u ranim jutarnjim satima utorka, na državnoj cesti D-8, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti muškarac te su izvršenim testiranjem na droge, utvrdili da 41- godišnjak upravlja osobnim vozilom pod utjecajem droga.

Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, izvršena je pretraga stana i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni, kada je pronađeno 67,2 grama droge Crystal meth i manja količina droge marihuane, digitalna vaga i veća količina novca u raznim valutama.

Uz korištenje službenog psa za detekciju droga, izvršena je pretraga i osobnog vozila osumnjičenog, kada je pronađena manja količina droge Crystal meth.

U večernjim satima utorka, osumnjičeni 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist