Crna kronika

U DOLINI NERETVE 41-godišnjak ‘pao’ s drogom i vozio pod njezinim utjecajem

U DOLINI NERETVE 41-godišnjak 'pao' s drogom i vozio pod njezinim utjecajem

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 41-godišnji muškarac s područja Doline Neretve počinio kazneno djelo ‘Neovlaštena proizvodnja i promet drogama’. Naime, policijski službenici su u ranim jutarnjim satima utorka, na državnoj cesti D-8, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti muškarac te su izvršenim testiranjem na droge, utvrdili da 41- godišnjak upravlja osobnim vozilom pod utjecajem droga.

Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, izvršena je pretraga stana i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni, kada je pronađeno 67,2 grama droge Crystal meth i manja količina droge marihuane, digitalna vaga i veća količina novca u raznim valutama.

Uz korištenje službenog psa za detekciju droga, izvršena je pretraga i osobnog vozila osumnjičenog, kada je pronađena manja količina droge Crystal meth.

U večernjim satima utorka, osumnjičeni 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist

Uhićena dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad

Dulist