Aktualno

U četvrtak u Lazaretima edukativno predavanje ‘Konoplja – kako i zašto?’

U četvrtak u Lazaretima edukativno predavanje 'Konoplja - kako i zašto?'

Edukativno predavanje Konoplja – kako i zašto? Primjene u prehrani i zdravlju održat će se u desetoj lađi Lazareta, u četvrtak 30. srpnja s početkom u 20 sati. Predavanje će voditi doc.dr.sc. Marko Obranović, profesor na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, autor knjiga o hladno prešanim uljima i konoplji, te svjetski putnik, putopisac i gurman.

Naglasak predavanja biti će na zdravstvenim prednostima konoplje, načinima obrade konoplje i mogućim tržišnim prilikama. Sadržaj je namijenjen za edukaciju osoba sa zdravstvenim poteškoćama, za znatiželjnike o privatnom uzgoju i korištenju konoplje, te za OPGove koji razmišljaju o novim ulaganjima i promjenama u poslovanju.

Predavanje se održava u organizaciji Jadran Hemp-a u suradnji s Art Radionicom Lazareti. Jadran Hemp je prvi dubrovački CBD brend, fokusiran na demistifikaciju biljke konoplje i promociju njenih proizvoda, edukaciju građana o benefitima prirodnih proizvoda od konoplje i poticanje inovativnog, ekološki održivog poslovanja lokalnih OPGa.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist