Grad

U četvrtak i petak Ulica Marka Marojice postaje jednosmjerna

U Ulici Marka Marojice se u iduća dva dana, u četvrtak, 17. siječnja i petak, 18. siječnja, uvodi privremena prometna regulacija, zbog izvođenja radova prekopa ulice za potrebe premještanja srednjenaponskih kablova 10 kV i 35 kV pri rekonstrukciji i dogradnji OŠ Montovjerna (lokacija označena na fotografiji).

Ulica postaje jednosmjerna, iz smjera Ulice Iva Vojnovića u smjeru Ulice Bana Josipa Jelačića. Jedna strana Ulice Marka Marojice u zoni drvoreda bit će zatvorena, dok će se promet jednosmjerno odvijati iz smjera Vojnovićeve u smjeru Bana Jelačića onim prometnim trakom na kojem se ne vrši prekop, što će biti regulirano vertikalnom prometnom signalizacijom. Vozila koja su se do sada vraćala u smjeru Vojnovićeve morati će se tijekom ove privremene prometne regulacije kretati u smjeru Ulice Bana Josipa Jelačića.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ OŠTRO O SINDIKALISTU ČISTOĆE ‘Ogriješio se o radne obveze i konfliktna je osoba. Ne zaslužuje moju pažnju’

Dulist.hr

POTPISAN UGOVOR ZA DVORANU Franković: Dobit ćemo sportski kompleks, prvi takve veličine u Europi

Dulist

[VIDEO] Mišo Sorić: ‘Sav grad što je pao u Mokošici, surgo se u mene u vrt’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija