Aktualno

U ČETVRTAK I PETAK Svečana promocija 334 studenta Sveučilišta u Dubrovniku

U ČETVRTAK I PETAK Svečana promocija 334 studenta Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u četvrtak i petak, 17. i 18. lipnja 2021., ispred Studentskog doma. Oba dana promocije će biti u tri termina samoza studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera.

U četvrtak, 17. lipnja u 17.30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnika preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 19 sati bit će promovirani prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa Studija Kliničko sestrinstvo. U 20.30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.

U petak, 18. lipnja u 17.30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 19 sati bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 20.30 bit će promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja. Ukupno će biti promovirana 334 studenta, 152 magistra struke i 182 prvostupnika.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist