Aktualno

U Čelopecima izgrađen novi vodoopskrbni cjevovod

U Čelopecima izgrađen novi vodoopskrbni cjevovod

Župa dubrovačka dobila je novih 140 metara vodoopskrbne mreže. U Čelopecima je Vodovod Dubrovnik postavio novi cjevovod kojim će se pitkom vodom opskrbiti tamošnji stanovnici.

– Investicija je pri samom kraju, preostalo je samo odraditi jedan manji prekop, nakon čega slijedi ispitivanje cjevovoda te asfaltiranje trase na kojoj su rađeni radovi. Tako su radovi u najvećoj mjeri završeni u manje od 10 dana, iako je rok za završetak investicije bio 60 dana – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić.

– Možda se krivo stječe dojam kako se samo u Dubrovniku radi, ali mi na cijelom prostoru od Stona do Župe dubrovačke konstantno radimo na razvoju mreže vodoopskrbe. Ovaj cjevovod samo je posljednji u nizu takozvanih malih investicija, ali one su zapravo Vodovodu jednako bitne kao i veliki projekti – zaključio je Matušić.

Procijenjena vrijednost ove investicije Vodovoda je 120 tisuća kuna, a u sklopu nje postavljeno je 140 metara cjevovoda od nodularnog lijeva te su ugrađeni potrebni ventili i postavljeni priključci.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist