Kultura

U ATRIJU KNEŽEVA DVORA Večeras koncert Puhačkog kvinteta DSO-a i pijanistice Stefani Grbić

Puhački kvintet Dubrovačkog simfonijskog orkestra i pijanistica Stefani Grbić nastupit će u atriju Kneževa dvora u utorak, 15. lipnja. Nastavak je ovo koncertne sezone DSO-a koja se odvija u Kneževom dvoru te ispred njega. Početak koncerta je u 21 sat.

Puhački kvintet DSO-a čine članovi orkestra koji su se usavršavali te održali brojne koncerte u Hrvatskoj, Francuskoj, Slovačkoj, Italiji, Austriji i Rusiji. To su Antonea Gjaja Kocković (flauta), Martina Hrćan (oboa), Stijepo Medo (klarinet), Toni Kursar (rog) i Matija Novaković (fagot). Članovima DSO-a pridružit će se dubrovačka pijanistica Stefani Grbić,dobitnica brojnih nagrada i priznanja, među kojima se ističe druga nagrada na međunarodnom pijanističkom natjecanje u Firenzi 2013. te Prešernova nagrada iz 2010. za interpretaciju Griegova Klavirskog koncerta u a-molu, op. 16.

Program koncerta je sljedeći:

J. Ch Bach Kvintet u B duru
J. M. Damase Sedamnaest varijacija za puhački kvintet, op. 22
N. Rimsky Korsakov Klavirski kvintet

Dodatne informacije o kupnji i rezervaciji ulaznica dostupne su na brojeve 091 613 7314 i 417 110 te email sales@dso.hr, a građani kao i uvijek, mogu kupiti ulaznice po promotivnim cijenama.

Pročitajte još

FERMATA FESTIVAL NA KORČULI Lorena Milina odlučila je obogatiti kulturni život rodnog otoka

Dulist

Večer poezije Monike Herceg u vrtu ljetnikovca Skočibuha

Dulist

ULAZNICE RASPRODANE Mara i Kata vraćaju se na Svetu Mariju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija