Crna kronika

U 20 prometnih pet ljudi teže ozlijeđeno

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 20 prometnih nesreća u kojima je 5 osoba teže, a 9 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je 9 prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 887 represivnih mjera od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. „četiri ubojice u prometu“ te su tako 543 osobe sankcionirane zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 75 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 19 osoba prekršajno je sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a 28 osoba je sankcionirano zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

– Od ostalih prekršaja izdvajamo 36 mjera koje su poduzete zbog nepropisnog pretjecanja i 43 mjere poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Pročitajte još

U GARAŽI NA POBREŽJU Vatrogasci intervenirali zbog iskrenja solarne stanice

Dulist

Planuo dimnjak konobe na Lapadskoj obali, na intervenciju izašlo sedam vatrogasaca

Dulist

TJEDAN U PROMETU ‘Plavci’ naplatili skoro 700 kazni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija