Grad

TZ grada poziva ‘digital nomads friendly’ iznajmljivače na suradnju

Pozivamo privatne iznajmljivače koji su zainteresirani za pružanje usluga dugoročnog najma digitalnim nomadima, da nam se prijave u svrhu promocije na našoj web stranici kao Digital Nomads friendly smještaj – poručili su iz TZ grada Dubrovnika.

Naime, Grad Dubrovnik se kao predvodnik inicijative za boravak digitalnih nomada u Hrvatskoj predstavio kao cjelogodišnja destinacija i na prvoj konferenciji ‘Dubrovnik za digitalne nomade”, koja je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika održana u Dubrovniku u listopadu.

Kod prijave na e-mail adresu: privatni.iznajmljivaci@tzdubrovnik.hr do ponedjeljka, 12. travnja do 12:00 sati, nužno je navesti naziv smještajnog objekta, kategoriju, kapacitet, adresu uz naglasak o kojem dijelu grada se radi, e-mail adresu, ako postoji – web stranicu te mjesečnu cijenu za razdoblje svibanj i lipanj 2021. godine.

Pročitajte još

[FOTO] ‘MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI’ Franković obišao novouređeni parking Gradac

Dulist

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

FRANKOVIĆ Ovo je neviđeni skandal! Kako je moguće da Laguna Trade posjeduje radnu verziju rješenja, a Grad i Ministarstvo nisu ni znali za postupak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija