Sport

TURNIR ‘SVETI MIHAJLO’ Pobjednik je ‘Jakove izdrži’!

TURNIR 'SVETI MIHAJLO' Pobjednik je 'Jakove izdrži'!

Momčad ‘Jakove izdrži’ pobjednik je prvog izdanja turnira na male barice ‘Sveti Mihajlo 2016.’, koji se na umjetnoj travi igrališta Župe svetog Mihajla održavao tijekom mjeseca kolovoza i rujna.

Oni su u finalu s 2:1 bili bolji od momčadi ‘Mr. Fresh’. Golove za pobjednika postigli su Antonio Pijević i Goran Čupić (autogol), dok je za poražene jedini pogodak zabio Ivan Gavrilica. U meču za treće mjesto Celtic bar Belfast bio je bolji od Kolorine sa 7:3.

Najboljim igračem turnira proglašen je Vlado Đurović (Jakove izdrži), najbolji strijelci su Kiko Smoljko (Mr. Fresh) i Antonio Pijević (Jakove izdrži) s po osam pogodaka, dok je nagrada za fair play otišla u ruke igrača momčadi Ponton.

‘Jakove izdrži’, kojem je pripala glavna nagrada od deset tisuća kuna, osvojio je turnir u sastavu Nikola Crnčević, Vlado Đurović, Antonio Bačić, Boris Radalj, Antonio Pijević i Tomislav Kopanica. Drugoplasiranom ‘Mr. Freshu’ pripalo je pet tisuća kuna, trećem Celtic baru Belfast tri tisuće kuna, a četvrtoj Kolorini tisuću kuna.

Inače, u 18 dana turnira na umjetnoj travi Svetog Mihajla gledali smo 37 momčadi i točno 90 utakmica.

Pročitajte još

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist