Sport

PRIDRUŽITE SE ‘PITURIMA’ Kreće škola ‘ping ponga’!

stolni tenis 06

Stolnoteniski klub ‘Libertas Marinkolor’ poziva na upis novih polaznika škole stolnog tenisa. U školu stolnog tenisa mogu se upisati sva djeca godišta: 2006., 2007., 2008., 2009.

Zašto odabrati stolni tenis? Stolni tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske vještine djece. Razvija se brzina, agilnost (sposobnost promjene pravca), eksplozivnost (brzina reakcije) i izdržlivost. Kao ‘mali’ sport ne zahtijeva velika ulaganja u opremu, a djeca, da bi se njime bavila, ne moraju imati visoku razinu fizičkih predispozicija kao za neke druge sportove.

Upravo je zato stolni tenis jedan od najboljih izbora za poticanje fizičkog i mentalnog razvoja djece. U stolnom tenisu nema fizičkog kontakta, nema nerješivih problema u igri, potiče smirenost, koncentraciju u igri i natjecateljski duh.

-Profesionalni trener uz prilagođeni program treniranja za uzrasnu dob djeteta potrudit će se da se ljubav djece prema stolnom tenisu ostvari na najbolji mogući način te kroz igru i animaciju upoznati će ih sa pravilima ove zanimljive i napete igre, te voditi brigu da pravilno usvoje sve stolnoteniske pokrete te ih usmjerati na daljnji razvoj u ovom sportu – ističu iz STK Libertas Marinkolora.

-Upisi se vrše svakim radnim danom od 11 do 12 I 17.30 do 18.30 sati u terminu treninga koji se održavaju u Sportskoj dvorani Gospino polje, a zaključno do 30. rujna 2016. Treninzi za svu novoupisanu djecu su besplatni, a broj novoupisane djece je ograničen. Za sve upite zvati na mobitel broj: 095 836 4488 (trener) ili na e-mail: stk.lib@gmail.com – poručuju ‘Pituri’.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist