Sport

TURNIR HLADNICA Čuljak ‘petardom’ ‘poškropio’ Škropec

TURNIR HLADNICA Čuljak 'petardom' 'poškropio' Škropec

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u nedjelju je odigran jedan susret, a u ponedjeljak njih još sedam.

Jedini meč u nedjelju odigrali su Strava Tim i Peline, a završilo je 3:3. Kako su Peline ostale na jednom bodu, nisu se pucali kazneni udarci.

Ponedjeljak je pak donio lavinu pogodaka. Totalni promašaj je sa 7:2 razbio Škropeca, a čak pet pogodaka djelo je Iva Čuljka. Čuljak je na kontu već imao dva gola, a s novih pet probio se u sam vrh ljestvice strijelaca, zajedno s Hrvojem Stojićem iz tima S.S.G., s tim da je S.S.G. ispao iz turnira.

Konoba Tomislav je nakon penala (1:1, 2:1) prošao Cale d.o.o., a u veteranskom susretu Maximus je s 2:0 bio bolji od Danača. Salon mode Atlantik s 5:4 je izbacio S.S.G., a Caffe bar Antika s 3:2 bila bolja od Westfallena.

U meču dana, pravoj malonogometnoj ljepotici, Konoba Maestral Ston je u vrlo neizvjesnom meču s 2:1 slavila protiv Grge.

U utorak je na rasporedu još šest utakmica:
18:30 C.B. BELFAST – MEDVJEDIĆI DOBRA SRCA
19:15 TOP BOOKING – MILLENIUM
20:00 23 – TNT (VETERANI)
20:45 BISTRO GATO – MRTVILO
21:30 GRASSHOPPERS – MAXIMUS
22:15 CRVENI KRIŽ – HOSPITAL

Podsjetimo, drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala. Potom 19. i 20. lipnja slijedi osmina finala, a četvrtfinale 22. i 23. lipnja. Polufinale će se igrati 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist