Aktualno

Turistička zajednica Županije na sajmovima u Brusselsu i Londonu

Turistička zajednica Županije na sajmovima u Brusselsu i Londonu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmovima u Brusselsu i Londonu.

Na sajmu Brussels Holiday Show nastupa drugi put, a koji se održava od 1.-4. veljače 2018. godine u izložbenom prostoru Brussels Expo, gdje se u tri dvorane predstavlja preko 800 izlagača iz cijelog svijeta.

Na ovom sajmu dijelimo štand s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. Turisti iz Belgije su u 2017. godini ostvarili 26.239 dolazaka i 113.436 noćenja u odredištima Dubrovačko-neretvanske županije, a što je 3% u dolascima i 5% u noćenjima manje nego godinu ranije.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije osmi put nastupa na Destinations: Holiday and Travel Show-u koji se po 24. put održava se u Londonu i to u izložbenom prostoru Olympia London.

Kao i svake godine do sada, nastupaju zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije na štandu od 24 m2 što se pokazalo vrlo atraktivnim i financijski prihvatljivim.

Turisti iz Velike Britanije su već tradicionalno najvjerniji i najbrojniji gosti kako Dubrovačko-neretvanske županije, tako i grada Dubrovnika, a u 2017. godini su ostvarili 273.474 dolazaka i 1.475.606 noćenja što je 26% više dolazaka i 23% više noćenja nego u 2016. godini.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist