Grad

Turistička zajednica grada Dubrovnika poziva privatne iznajmljivače na prijavu za cijepljenje

Turistička zajednica grada Dubrovnika poziva privatne iznajmljivače na prijavu za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje protiv bolesti COVID-19.

Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Dubrovnika će do srijede, 5. svibnja do 14 sati prikupljati podatke svih privatnih iznajmljivača zainteresiranih za cijepljenje.

-Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam najkasnije do srijede, 5. svibnja 2021. do 14 sati na email tic@tzdubrovnik.hr sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, OIB, MBO (matični broj osiguranika HZZ), mjesto grad/općina (prebivališta), poštanski broj, broj mobitela i adresa e-pošte – ističu iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

-Termini cijepljena ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.
Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače – naglašavaju iz TZ-a.

Pročitajte još

Dvije obitelji s ukupno devetoro djece uselit će u gradske stanove

Dulist

Francuski veleposlanik u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Dulist

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pogledajte što ima u kinima

Dulist