Grad

Turistička zajednica grada Dubrovnika poziva privatne iznajmljivače na prijavu za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje protiv bolesti COVID-19.

Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Dubrovnika će do srijede, 5. svibnja do 14 sati prikupljati podatke svih privatnih iznajmljivača zainteresiranih za cijepljenje.

-Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam najkasnije do srijede, 5. svibnja 2021. do 14 sati na email tic@tzdubrovnik.hr sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, OIB, MBO (matični broj osiguranika HZZ), mjesto grad/općina (prebivališta), poštanski broj, broj mobitela i adresa e-pošte – ističu iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

-Termini cijepljena ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.
Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače – naglašavaju iz TZ-a.

Pročitajte još

NAJLJEPŠI UKRAS Postavljeni standali za Festu svetoga Vlaha

Dulist

FOTO Tradicionalno grličanje pred Festu od klapa

Dulist

Osniva se akcijski tim za rješavanje problematike infrastrukturnog objekta na Lopudu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija