Aktualno

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije spojila tradiciju i turizam na radionici u Londonu

tz dubrovacko neretvanska

Na poslovnoj radionici “Connecting Travel Marketplace”, održanoj u Londonu od 15. do 17. rujna 2024. godine, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je svoje turističke potencijale brojnim poslovnim partnerima.

Uz službene sastanke, organizirano je i jedinstveno iskustvo za sve sudionike – prezentacija tradicionalnog Konavoskog veza uživo. Dvije Konavoke, odjevene u autentične nošnje, prenijele su dio kulturne baštine i umijeća izrade ovog prepoznatljivog rukotvorstva. Uz to, sudionicima su podijeljeni prigodni pokloni kao znak zahvale.

Posebnu pozornost privukli su i promotivni filmovi KUD-a Stjepan Radić iz Pridvorja i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, koji su dodatno dočarali autentične ljepote i kulturno bogatstvo naše županije.

Banner 300x250 DU 1

Ovom prezentacijom Konavoskog veza, iz TZ-a željeli su naglasiti kako Dubrovačko-neretvanska županija ne nudi samo prirodne ljepote i bogatu povijest, već i autentičnu kulturnu baštinu koja je neizostavan dio našeg identiteta.

 

Pročitajte još

Policija i ove godine provodi preventivne programe kojima je obuhvaćeno 300 srednjoškolaca

Dulist

Od danas nestašica poznatih lijekova, ne zna se kada će opet biti na tržištu

Dulist

EKONOMISTI I AGENTI ZA NEKRETNINE POZDRAVLJAJU POREZNU REFORMU Važno je da se zakon provede i bude pravedan!

Ivana Mijić Vulinović