Urednički izborVaše vijesti

‘TUGA S JUGA’ Ćurčija: ‘Gospodo iz Croatia Airlinesa, mislite li da se mi u metropolu idemo šetati?!’

'TUGA S JUGA' Ćurčija: 'Gospodo iz Croatia Airlinesa, mislite li da se mi u metropolu idemo šetati?!'

‘Tuga s juga’, istaknula je naša sugrađanka Kristina Ćurčija u svom statusu na Facebooku iskazujući nezadovoljstvo uslugama Croatie Airlines. Naglašava da, osim što joj nisu da je otkazan let za Zagreb, nije osigurana alternativa za prijevoz, barem do Splita. Njen status prenosimo u cijelosti, uz dopuštenje.

-Ono kad zrakoplov za Dubrovnik ponovno ne sleti prekjučer, pa ne sleti jučer pa ne sleti jutros pa isto tako ne poleti, a ti kao putnik ne možeš na vrijeme dobit informaciju hoće li biti autobus za Split pa tamo ukrcaj u drugi zrakoplov, pa ni to ne znaju, pa izgubiš nekoliko sati da bi dobio nekog, pa onda napišeš žalbu pa ti odgovore na način da je vidljivo da ono što si napisao nisu ni pročitali, pa opet zoveš, pa se opet nadaš da će u 13:10 poletjeti ili da će se putnici barem transportirati za Split jer tamo zrakoplovi bez problema lete dok se iz Dubrovnika jedan po jedan otkazuju. Pa gospodo iz Croatia Airlines-a i prije 30 godina ste bili u stanju javit putnicima da je let otkazan i isto tako ih prevest do druge zračne luke kako ne bi gubili vrijeme. Ili možda mislite da se mi u metropolu idemo šetati – istaknula je Ćurčija.

'TUGA S JUGA' Ćurčija: 'Gospodo iz Croatia Airlinesa, mislite li da se mi u metropolu idemo šetati?!' 'TUGA S JUGA' Ćurčija: 'Gospodo iz Croatia Airlinesa, mislite li da se mi u metropolu idemo šetati?!'

Naslovna foto: Ilustracija

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist