Urednički izbor

‘TUGA S JUGA’ Ćurčija: ‘Gospodo iz Croatia Airlinesa, mislite li da se mi u metropolu idemo šetati?!’

‘Tuga s juga’, istaknula je naša sugrađanka Kristina Ćurčija u svom statusu na Facebooku iskazujući nezadovoljstvo uslugama Croatie Airlines. Naglašava da, osim što joj nisu da je otkazan let za Zagreb, nije osigurana alternativa za prijevoz, barem do Splita. Njen status prenosimo u cijelosti, uz dopuštenje.

-Ono kad zrakoplov za Dubrovnik ponovno ne sleti prekjučer, pa ne sleti jučer pa ne sleti jutros pa isto tako ne poleti, a ti kao putnik ne možeš na vrijeme dobit informaciju hoće li biti autobus za Split pa tamo ukrcaj u drugi zrakoplov, pa ni to ne znaju, pa izgubiš nekoliko sati da bi dobio nekog, pa onda napišeš žalbu pa ti odgovore na način da je vidljivo da ono što si napisao nisu ni pročitali, pa opet zoveš, pa se opet nadaš da će u 13:10 poletjeti ili da će se putnici barem transportirati za Split jer tamo zrakoplovi bez problema lete dok se iz Dubrovnika jedan po jedan otkazuju. Pa gospodo iz Croatia Airlines-a i prije 30 godina ste bili u stanju javit putnicima da je let otkazan i isto tako ih prevest do druge zračne luke kako ne bi gubili vrijeme. Ili možda mislite da se mi u metropolu idemo šetati – istaknula je Ćurčija.

Naslovna foto: Ilustracija

Pročitajte još

FESTANJULKA U BRUXELLESU LADA JURICA Pile za mene ostaju najbolji podsjetnik odakle dolazim

Mia Njavro Banić

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Trombunjer Ivan Čagalj napravio dva trombuna koja nemaju barut, ali u sebi nose snagu tradicije

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija