Sport

TUCAK ODLUČIO Bijač, Bušlje i Dobud na Europskom prvenstvu

TUCAK ODLUČIO Bijač, Bušlje i Dobud na Europskom prvenstvu

Marko Bijač, Nikša Dobud i Andro Bušlje našli su se na konačnom popisu izbornika Ivice Tucka za predstojeće Europsko prvenstvo, koje se od 13. do 27. srpnja održava u Budimpešti.

Osim Jugovog trojca na popisu su se našli i Josip Pavić, Luka Lončar, Ivan Milaković, Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Buha, Maro Joković, Luka Bukić i Duje Živković.

Podsjetimo, Hrvatska je u skupini B, zajedno s aktualnim svjetskim prvacima – domaćinima Mađarima, Francuskom, Njemačkom, Srbijom i Španjolskom.

– Spremni smo i zadovoljni smo odrađenim pripremama. Trinaest igrača koji putuju na Europsko prvenstvo najbolje su rješenje u ovom trenutku. Nažalost, Kristijan Milaković ne putuje s nama. Skupina nam je zahtjevna, Srbija u ovom trenutku djeluje zaista moćno, no tu su i druge reprezentacije, a svaka ima priliku za dobar rezultat. Ne smijemo zanemariti ni Francusku niti Njemačku. Ne smijemo ih podcijeniti. Vjerujem kako možemo napraviti dobar rezultat! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

– Atmosfera u momčadi je odlična, jedva čekamo odlazak u Budimpeštu i prve utakmice. Pozvao bih još jednom sve navijače; Mađarska je blizu Hrvatske, dođite i podržite nas u novoj borbi za medalje.« – izjavio je kapetan Josip Pavić.

Raspored utakmica Hrvatske reprezentacije u skupini:
14.07. Hrvatska – Njemačka u 11.30 sati
15.07. Hrvatska – Španjolska u 19 sati
16.07. Francuska – Hrvatska u 13 sati
17.07. Hrvatska – Srbija u 16 sati
21.07. Mađarska – Hrvatska u 20.30 sati

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist