Sport

TUCAK OBJAVIO KANDIDATE ZA PRIPREME U redove Barakuda pozvano šestero Dubrovčana

TUCAK OBJAVIO KANDIDATE ZA PRIPREME U redove Barakuda pozvano šestero Dubrovčana
17-07-2019: WK waterpolo: USA v Kroatia: Gwangju Team Croatia Gwangju South Korea 17/07/2019 Waterpolo M10 USA - CRO 18th FINA World Aquatics Championships Nambu University Grounds Orange Pictures / Deepbluemedia / Insidefoto

Ivica Tucak, izbornik hrvatske reprezentacije objavio je 19 kandidata za treninge Barakuda koji su planirani u Zagrebu, s početkom 22. listopada, te za međudržavni turnir HEP kup, također u Zagrebu, od 26. do 28. listopada ove godine.

Među njima pozvano je i petero Jugaša – Toni Popadić, Luka Lončar, Hrvoje Benić, Loren Fatović i Xavia Garcia. Na popisu je i troje Dubrovčana – Andro Bušlje, Marko Bijač te Nikša Dobud. Za sada je upitno hoće li se pozivu moći odazvati Bijač i Dobud koji pak igraju u Pro Reccu, a koji su trenutno u samoizolaciji.

Stručni stožer hrvatske reprezentacije za navedene pripreme i HEP kup turnir u Zagrebu činit će uz izbornika Ivicu Tucka, pomoćnici Mile Smodlaka, Sandro Sukno i Igor Pezelj; kondicijski trener Pero Kuterovac; fizioterapeuti Damir Luketić i Zlatko Kercel; te psihologinja Renata Barić.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist