Sport

TRILER ZAVRŠNICA Square se s bodom vraća iz Vrgorca

TRILER ZAVRŠNICA Square se s bodom vraća iz Vrgorca

Malonogometaši dubrovačkog Squarea s gostovanja u Vrgorcu vraćaju se s bodom. Utakmica je završila s 4:4, a domaćin je do pogotka za izjednačenje stigao svega 11 sekundi prije kraja utakmice!
Već u 6. minuti Square je do vodstva stigao preko Harona Džankovića nakon asistencije Blaga Gašpara. Tri minute poslije šoka za domaćina, uslijedio je još jedan! U 9. minuti Pele odlično upošljava Josipa Nebergoja koji pogađa za 0:2!  Domaćin je sve do 14. minute bio u bezizlaznoj situaciji, a u posljednjim minutama imao je nekoliko prilika prema vratima Alena Turuka! Na poluvrijeme se otišlo s potpuno zasluženoj prednosti naše momčadi!
U nastavku Mirko Jurjević smanjuje na 1:2, ali svega 60 sekundi poslije Mirko Hrkać pogađa za novih dva pogotka razlike (1:3)! U 32. minuti novi pogodak domaćina, ovaj put u režiji Tonija Jelavića za 2:3! Šest minuta prije kraja Brazilac Pele pogađa za novu prednost 2:4, međutim Sesar pogađa za novo smanjenje (3:4) u igri s igračem vratarom!
Triler završnica donijela je domaćinu pogodak svega 11 sekundi prije kraja, a za konačnih 4:4 pogodio je Duško Martinac!
– Bili smo bolji prvih deset minuta, potom lagana inicijativa domaćina, ali na odmor odlazimo sa zasluženom prednosti. Kad pogledamo cijelu utakmicu mogu jedino kazati da smo – izgubili dva boda! – kratko i jasno komentirao je trener Antun Bačić.
Nakon sedam odigranih utakmica Square je osvojio 14 bodova s kojima je trenutno na četvrtom mjestu. Prvo mjesto i dalje drži Novo Vrijeme, sljedeći protivnik Dubrovčana, koji ima 18 bodova! Derbi u Makarskoj igra se u srijedu, 11. prosinca od 18.45 sati.

MNK Square

Pročitajte još

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist