Sport

TRIJUMF U SOLINU Square slavio protiv Veltinsa!

MNK Square 2013./2014.

Malonogometaši Squarea slavili su s 3:2 na gostovanju protiv prve momčadi lige Solin Veltinsa u derbiju 1. HMNL.

Prvo ime susreta bio je vratar Zoran Primić, koji je spriječio cijeli niz pokušaja Solinjana. Iako je domaća momčad imala inicijativu na početku utakmice, Square je odlično reagirao na taj pritisak te prvi poveo u svojoj prvoj prilici. Damjan Šulić zabio je na asistenciju Makedonca Micevskog.

Zanimljivo, nakon nekoliko naleta domaćina, druga prilika momčadi Mata Cvjetkovića i – drugi pogodak. Asistent za prvi gol Micevski ovaj put se upisuje u strijelce za velikih 2:0 dubrovačkog sastava na poluvremenu.

U drugom dijelu Veltins nastavlja s dominacijom, a Primić sa sjajnim obranama. U 35. minuti Jurjević je uspio smanjiti na 1:2, a tri minute kasnije domaći u želji za poravnjanjem uvode igrača-vratara. To im se obija o glavu u zadnjoj minuti kada Ante Daničić pogađa za 1:3. U posljednjim sekundama utakmice Matan je tek uspio smanjiti na konačnih 2:3.

Square je da vrijedne pobjede u Solinu došao u sastavu: Zoran Primić, Alen Turuk, Mateo Saulan, Maro Benić, Damjan Šulić, Ante Daničić, Denis Hasanović, Darko Rangotov, Adrijan Micevski, Ante Galić, Maro Đuraš i Filip Kurbelašvili.

U idućem kolu, u subotu, 1. ožujka u 19 sati Square u Gospinom polju dočekuje aktualnog prvaka – zagrebački Nacional.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist